Termeni si conditii

Site-ul www.naturalage.ro este proprietate SC Natural AGE SRL, având sediul în Bucuresti Strada Mihai Bravu 67-73 cu număr de înregistrare J.40/6799/5.06.2015 și CUI 34614145

Accesare acestui site implica acceptarea termenilor si condițiilor de mai jos.

Drepturile de autor a Sc Natural AGE SRL asupra informațiilor publicate pe site precum și întregul conținut al site-ului www.naturalage.ro reprezentat de imagini, texte, grafice, simboluri, elemente de grafica web, email-uri, scripturi, programe si alte date – este proprietatea Natural AGE SRL si este aparat de Legea pentru protecția drepturilor de autor (legea nr. 8/1996) si de legile privind proprietatea intelectuala si industriala.

Securitatea datelor personale, constă în garantare datelor furnizate pentru procesare unei comenzi pe site-ul www.naturalage.ro. Datele furnizate vor fi folosite pentru a furniza produsele comandate, pentru a comunica noutățile oferite de noi și pentru statistici interne.

Utilizatorii sunt obligați ca în urma efectuării unei comenzi să accepte termenii de livrare, preț, cantitate, etc.

Livrarea produselor se face prin curier rapid în maxim 72 de ore de la data confirmării pe email a comenzi, la totalul comenzii adăugându-se contravaloarea curierului pe care v-o comunicăm anterior.

Plata produselor se efectuează la primirea lor și se face în conformitate cu factura emisă în baza produselor comandate și a serviciilor de curierat.

Garantare produselor pe toată durata transportului este asigurata de SC Natural AGE Srl precum și calitatea produselor livrate. În cazul apariției unor probleme în baza unei fotografii cu produsul deteriorat se poate efectua schimbarea lui într-un termen de 30 de zile.

În cazul renunțării la comandă, utilizatorul se obligă să anunțe în cel mai scurt timp anularea comenzii, iar in cazul in care comanda a fost livrată se obligă să suporte costul de retur al produselor.

Pentru contact se poate folosii rubrica de contact de pe site-ul www.naturalage.ro.

ANPC număr de telefon: 0213076784